December cadeau! Rijswijk

December cadeau!

Ondanks het zonnige weer komt de december maand er al snel aan, met daarbij de nodige festiviteiten. Hoewel het een gezellige maand kan zijn is het niet altijd een goedkope maand. Dit jaar hebben het Financieel Netwerk Rijswijk, de Rijswijkse uitdaging, PGR Diaconie, de weggeefwinkel, Welzijn Rijswijk, KEI Rijswijk enNationaal Fonds Kinderhulp de handen ineen geslagen met Sint voor ieder 1! Om er voor te zorgen dat de kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een extraatje kunnen krijgen voor in deze maand.

Wenst u ook een extraatje aan te vragen? Vanaf 17 oktober tot 18 november kunt u de aanvraag indienen via: https://www.keirijswijk.nl/regelingen/december-cadeau.

Via het aanmeldformulier kunt u een cadeau pakket aanvragen voor uw kind(eren), hierbij is het van belang dat uw kind in bezit is van een actieve ooievaarspas/ AZC pas. Op het formulier wordt er gevraagd naar het geslacht en de geboortedatum van uw kind, dit laatste bepaald in welk leeftijdscategorie uw kind valt met betrekking tot de te ontvangen cadeautjes. Hiernaast heeft u online de keuze voor verschillende ophaal locaties en momenten. 

Na het verwerken van de gegevens ontvangt u voor 27 november een afhaal bericht via de mail waarbij de locatie en tijd vermeld staat waar u de cadeautjes kunt ophalen voor uw kind(eren). De cadeaus zijn ingepakt en ruilen is helaas niet mogelijk. Per kind ontvangt u 1 code.

Het is van belang dat het mail adres correct wordt ingevuld  bij het aanvragen van het cadeau pakket via de site van KEI Rijswijk, anders heeft u kans dat u alsnog geen ophaal code(s) ontvangt! 

Aanvragen van de cadeau pakketten kan tot 18  november

Heeft u vragen over December Cadeau? Dan kunt u deze stellen aan de samenwerkende partijen of u kunt een mail sturen naar: 
emma@keirijswijk.nl