Uitnodiging: bijeenkomst energiearmoede 16 februari

Door de hoge energieprijzen is het lastig om grip te houden op de energierekening. Vooral voor mensen met een laag inkomen of een slecht geïsoleerde woning lopen de kosten snel op. Het Financieel Netwerk Rijswijk organiseert op donderdag 16 februari 2023 een bijeenkomst over energiearmoede in samenwerking met de gemeente Rijswijk, Rijswijk Wonen en de Nieuwe Kerk. Deze bijeenkomst is voor professionals uit het maatschappelijk middenveld. Samen gaan we in kaart brengen welke initiatieven er allemaal in Rijswijk zijn om de inwoners te ondersteunen en onderzoeken wij hoe we elkaar hierin kunnen versterken.

Praktische informatie

Wat:                Bijeenkomst energiearmoede

Datum:            Donderdag 16 februari 2023

Inloop:            Vanaf 16:00 uur

Tijd:                 16:30 tot 19:00 uur, (vanaf 18:00 uur gezamenlijk vegetarische maaltijd)

Waar:              De Nieuwe Kerk, Rijswijk

Adres:             Steenvoordelaan 366, Rijswijk

Doel:               Overzicht creëren van de initiatieven op het vlak van energiearmoede binnen Rijswijk en onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken om de inwoners zo goed mogelijk te ondersteunen.

Hoe:                Tijdens de bijeenkomst zullen we input en inspiratie ophalen bij jullie.  

Vervolg:          Een totaaloverzicht creëren van alle initiatieven onder de partners in Rijswijk op het gebied van energiearmoede en dit delen met de inwoners van Rijswijk.

Aanmelden

Wil je met ons meedenken en ons meenemen in wat jouw organisatie doet of wil doen in de toekomst? Meld je uiterlijk 3 februari aan door te reageren op deze email (info@rijswijksedialoog.nl). Geef svp bij de aanmelding ook aan of je wilt blijven eten.

Deel deze uitnodiging gerust met collega’s of andere organisaties waarvan jij denkt dat het van toegevoegde waarde kan zijn.

Vragen? Neem contact op met Rochelle Heerema, kwartiermaker Financieel Netwerk Rijswijk, via info@rijswijksedialoog.nl.

Wij kijken uit naar je komst!

Rochelle Heerema, Financieel Netwerk Rijswijk

Gemeente Rijswijk

Rijswijk Wonen

De Nieuwe Kerk