Campagne “Bellen is oplossen”

De coronacrisis beïnvloedt ons leven en werken op bijna alle mogelijke gebieden. Er zullen ook financiële gevolgen gaan zijn voor veel burgers en ondernemers. Nu al zien we dat er bedrijven dicht zijn en dat zzp’ers geen werk meer hebben. Ondanks de toegezegde staatssteun zal een behoorlijk deel van deze bedrijven en hun werknemers door schulden met gerechtsdeurwaarders te maken gaan krijgen.

Bellen is oplossen
Daarom start de KBvG de campagne ‘bellen is oplossen’. Daarmee wil de KBvG burgers en ondernemers stimuleren snel te bellen om betalingsproblemen op te lossen. Door te bellen met de gerechtsdeurwaarder kan men de situatie bespreken en kan er een passende oplossing worden gezocht; dat voorkomt dat hun schulden onnodig verder oplopen.

De campagne start vandaag met een radiospot via de STER op de radiozenders van de NPO. De STER stelt tot 1 mei gratis zendtijd ter beschikking voor deze maatschappelijke boodschap. Naast deze radiospotjes bestaat de campagne uit een website www.bellenisoplossen.nl en een campagneboodschap op sociale media.

https://lnkd.in/dcSV37Z