Doe mee aan de Carrousel Jongeren & Geld: Inspireer de Financiële Toekomst!

Beste Maatschappelijke Organisaties,

Stel je voor dat je een directe impact kunt hebben op de financiële toekomst van jongeren. Stel je voor dat je de kans krijgt om hen bewust te maken van financiële risico’s en hen te empoweren met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om financieel verantwoordelijk te zijn. Dit is precies wat de Carrousel Jongeren en Geld biedt, en we nodigen jou uit om deel uit te maken van deze inspirerende beweging!

De Carrousel Jongeren en Geld is een interactieve dag waar verschillende organisaties hun expertise delen door boeiende workshops te geven aan jongeren. Ons doel is om jongeren bewust te maken van de complexe financiële wereld en hen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over geld.

En nu staat de volgende editie voor de deur. Als jouw maatschappelijke organisatie zich inzet voor het welzijn van jongeren en financiële educatie hoog in het vaandel heeft staan, dan willen we graag met jou samenwerken. Hier is je kans om deel uit te maken van dit inspirerende initiatief en jouw expertise te delen met de jongeren van vandaag, de leiders van morgen.

Waarom zou je meedoen?

  • Je krijgt de gelegenheid om jongeren te inspireren en te beïnvloeden op een cruciaal gebied van hun leven: financiële geletterdheid.
  • Je kunt jouw organisatie profileren als een voorvechter van financiële educatie en maatschappelijke betrokkenheid.
  • Je bouwt waardevolle relaties op met jongeren en andere deelnemende organisaties.
  • Je draagt bij aan het vergroten van de financiële veerkracht van jongeren en helpt hen een solide basis voor hun toekomst te leggen.

Dus waar wacht je op? Neem contact met ons op en ontdek hoe je kunt deelnemen aan de Carrousel Jongeren en Geld. Samen kunnen we een blijvende impact creëren op de financiële toekomst van jongeren en een verschil maken in onze gemeenschap.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Neem vandaag nog contact met ons op en sluit je aan bij de beweging om jongeren financieel sterker te maken! dan kan via info@rijswijksedialoog.nl