Petrogas E&P Netherlands BV en medewerkers tonen sterke solidariteit met Voedselbank

Petrogas E&P Netherlands BV en medewerkers tonen sterke solidariteit met Voedselbank

Petrogas E&P Netherlands BV in Rijswijk heeft onlangs een bijzondere inzamelingsactie georganiseerd om de Voedselbank Rijswijk te ondersteunen. Deze initiatiefrijke actie werd gestart door twee toegewijde medewerkers, Maaike en Nadine, die niet alleen hun collega’s inspireerden, maar ook een mooi resultaat wisten te behalen.

Maaike en Nadine, beiden werkzaam bij Petrogas E&P Netherlands BV, voelden de wens om iets terug te doen voor de gemeenschap. Hun idee om de Voedselbank Rijswijk te ondersteunen ontstond snel, en ze zetten zich met volle overgave in om dit tot een succes te maken. De nadruk lag op het inzamelen van producten die de Voedselbank Rijswijk met name in de zomermaanden nodig heeft, zoals maandverband, shampoo, wasmiddel, tandpasta en andere essentiële persoonlijke verzorgingsproducten.

De steun van Petrogas E&P Netherlands BV bleek bijzonder krachtig, met medewerkers die met enthousiasme hun bijdrage leverden aan de inzamelingsactie. In korte tijd werden meerdere kisten met essentiële producten verzameld. De bereidheid om bij te dragen aan de gemeenschap en de solidariteit onder de medewerkers waren overduidelijk tijdens deze actie.