AANVRAGEN TOEGANG TOT DE WINTERJASSEN SHOP

Voor je het weet staat de herfst weer voor de deur, waaien de bladeren weer om onze oren en valt de regen met bakken uit de hemel. Zodra de kou er ook bij komt is een goede winterjas een noodzaak! Dit jaar hebben de Financieel netwerk Rijswijk, De Weggeefwinkel, Stanispas PRO, Rijswijk Doet, Welzijn Rijswijk, Stichting Lotje, De Bibliotheek aan de Vliet, Haaglanden Beweegt en KEI Rijswijk de handen in eengeslagen om kinderen uit gezinnen met een laag inkomen de mogelijkheid te geven om te komen winkelen in de Winterjassen winkel!

JA! IK WIL TOEGANG TOT DE WINTERJASSEN SHOP!

Via het aanmeldformulier kunt u een toegangsbewijs aanvragen per kind. Het aanvragen van toegang gaat op geslacht en maat van uw kind. Let hierbij er op dat een kind soms een maatje groter nodig heeft dan de maat die het kind nu heeft omdat het om een winterjas gaat.

Na het verwerken van de aanvraag ontvangt u voor 15 oktober een toegangscode. Let op, de winkel is geopend van 18 oktober t/m 29 oktober. Per kind ontvangt u 1 toegangscode en het is niet mogelijk om voor één kind meerdere jassen mee te nemen.

Bij het invullen van de aanvraag is het van belang dat u alle gegevens correct invult, zeker uw mail adres. U ontvangt uw toegangscode via de mail!

De Winterjassen winkel bevat veel moois, maar mogelijk vindt u niet iets wat bij uw kind past. Dit aanbod is ter ondersteuning en er is geen mogelijkheid van het verkrijgen van financiële vergoeding voor het kopen van een jas.

Heeft u vragen over de andere regelingen van KEI Rijswijk? Stuur een mail naar onze consulent; emma@keirijswijk.nl.